Blog
0   1

Hvad skal Norge lære om innovation og kreativitet fra Danmarks grundskole?

Abonner på nyt om Søren Peter Dalby Andersen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Naturfagkonferansen 2017 har inviteret mig til Oslo. Her skal jeg med udgangspunkt i KlimaZirkus Building Workshop holde et oplæg om innovation og kreativitet i den danske grundskole.

Det danske samfund står overfor en fremtid, hvor ny teknologi, klimaudfordringer og komplekse problemstillinger bliver toneangivende. I forbindelse med denne udvikling har Danmark potentialet til at blive et af verdens vækstcentre, men dette vil kun ske, hvis rammevilkårene for teknologiudvikling og bæredygtighedsdagsordenen styrkes.

Denne udfordring er omdrejningspunktet i KlimaZirkus Building Workshop. Vi vil vække de unges forundring og nysgerrighed, så de tør kaste sig ud i innovative, bæredygtige løsningsforslag på fremtidens mange klimaudfordringer.

Jeg vil gerne give Norge et nuanceret billede af vores innovative grundskole.

Brug blogindlæggets kommentarfelt til at komme med dit bud på relevante pointer, som jeg skal tage med til de norske undervisere! Så vil jeg implementere dine guldkorn i mit oplæg.

Artiklen fortsætter under banneret

Konferencen afvikles af Nasjonalt senter for naturfag i opplæringa og har emnet "kreativ og udforskende naturfag".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.605 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.189 andre er allerede tilmeldt