Blog
1   6

Sådan laver du sommerferiens besøg i kirker til en sjov skattejagt for dine børn

Abonner på nyt om Anne Rosenskjold i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Elsker du også at besøge kirker, borge, slotte og templer i din sommerferie? Og ville du også ønske, at du ikke skulle jappe dig igennem oplevelsen, fordi dine børn bare ikke har det på samme måde? Så læs med her…

Med inspiration fra Da Vinci mysteriet og diverse mystery-rooms har jeg lavet en slags skattejagt, som gerne skulle fungere i de fleste kirker. Man kan evt. spice skattejagten op med små spiselige præmier undervejs, eller gøre det til en konkurrence, hvor vinderen får et eller andet.

Skal man besøge en moske, et tempel, en borg elle andet ændrer man bare i spørgsmålene. Ved man præcis hvilket sted man skal besøge, kan man jo google lidt på forhånd, så skattejagten er skræddersyet til det bestemte rum.

På jagt i kirke-rummet

Husk, at denne leg foregår helt stille og rolig med respekt for de andre besøgende.

Artiklen fortsætter under banneret

Download og print skattejagten - og rigtig god fornøjelse 😊


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.126 andre er allerede tilmeldt