Blog
0   4

HUSK Billedkunstens dag i 2018 onsdag i uge 11

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Billedkunstens dag i 2017 var en stor succes, hvor mere end 10.000 elever deltog i mere end 40 byer. I 2018 skal vi være endnu flere.

Var du og din skole ikke med i år til at markere Billedkunstens dag, så kom med i 2018. Billedkunstens dag ligger onsdag d.14.marts i uge 11. Glem ikke at få dagen med i din årsplanlægning. 

På Holbergskolen er dagen nu skrevet ind i skolens årsplanlægning og lagt ind i budgettet. 

Inspirationskataloget med ideer til, hvad man kan arbejde med til dagen,  udsendes i januar 2018 til alle skoler, så kontakt din leder eller skolens sekretær, hvis du ikke modtager det. Eller find det på vores hjemmeside http://danmarksbilledkunstlaerere.dk, hvor også dem fra 2016 og 2017 ligger.

God sommer - vi glæder os til at blive flere til at synliggøre billedkunstfagets mange potentialer for kreativitet, innovation og håndværk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.570 andre er allerede tilmeldt