Debat

Glad lærer

Klap på skulderen giver glæde og energi

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Glad lærer

Så blev det atter sommerferie på skolerne og børnene er sendt hjem til sol, varme og lyse nætter. På skolerne er der taget afsked og nye eventyr begynder i en ny klasse eller ny skole. Der er blevet krammet og grædt til den store guldmedalje, afskedstårer har fået frit løb og skåltalerne runger endnu. Er der noget, der i denne periode fylder mig med glæde, energi og gør mig til en glad lærer på 33. år, er det de små klap på skuldrene, der kommer fra forældre og elever. ”Tak fordi du var min klasselærer. Jeg har lært meget af dig” Tak fordi du i den svære periode var tilstede over for vores barn”. ” ”Her er en lille gave jeg selv har lavet, fordi du altid var på klar til at hjælpe mig”… Jeg tror ikke, at nogen lærere forventer at opnå ros eller klap på skuldrene, men I skal bare vide, hvor stor en glæde og energi det giver, når det sker. Og det sker heldigvis ikke så sjældent.

Tak for det.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget