Blog
0   1

Første dag på årets intensive cykel-læringsforløb Challenge

Abonner på nyt om Pædagogik på kanten i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

48 unge drenge har kørt 1. etape på det fem dages 'Rundt i Danmark' cykelløb, som varer 5 dage frem til onsdag, hvor de krydser målstregen ved Bellacenteret efter 16 uger træning. Hvad får de mon ud af det?

48 unge drenge har klaret den første af fem dage med ca. 100 km om dagen som kulminationen på et intensivt cykellæringsforløb med udgangspunkt i cykeltræning. Det begyndte i regn de første timer men sol til sidst. Jeg er med for at undersøge havd de unge får ud af det og hvordan. Jeg har trænet ca. 1 gang om ugen med 1 ud af dem fem hold fra forskellige steder i landet og lavet en spørgeskemaundersøgelse med de fleste deltagere. Det bliver spændende at se hvordan det udvikler sig og hvilke forståelser vi kan få for hvordan og hvorfor cykeltræning og -løb kan styrke udfordrede unges uddannelses- og jobmuligheder.

Glæder mig til næste etabe i morgen!

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ