Historie
0   0

Se de fattiges historie

Hvis du er udskolingslærer og gerne vil give dine elever lidt perspektiv på den søde tilværelse, så har du nu muligheden gennem 12 korte film om gamle dages fattiggårde med et tvist til nutiden. Her møder vi blandt andre Rasmine, Peter og Albert, der på grund af flere ting er havnet på en fattiggård. Deres historier er fortalt af nuværende hjemløse eller socialt udsatte, og filmene lægger op til diskussion og analyse af, hvad det vil sige at være marginaliseret. Der følger lærervejledning og opgaver med det gratis undervisningsmateriale, som Danmarks Forsorgsmuseum står bag.

Hent materialet på www.skjultedanmarks-historier.dk/undervisning.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.673 andre er allerede tilmeldt