Debat

Bladopsamler kræver forberedelsestid

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære chefredaktør.

Jeg er på det seneste blevet modtager af Deres sikkert udmærkede publikation Folkeskolen omdelt af et mig næsten ubekendt distributionsselskab. Jeg ser, der er tilbud om »Løkkepiller« på forsiden. Måske kan DLF donere nogle af disse til mig, når jeg går i vejgrøften og rydder op efter tidligere omtalte distributionsselskab.

I dag var Folkeskolen samemballeret med min udgave af den lokale »sprøjte«, Viborg Stifts Folkeblad).

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg er bosiddende på en landejendom cirka 400 meter fra afkastningsstedet, men min matrikel går op til afkastningsstedet. Jeg er ikke uvidende om, at min nabo (cirka 800 meter fra afkastningsstedet) er seminarieuddannet og lærer i den danske folkeskole. Vi har tilfældigvis også samme efternavn og er gode venner, men jeg synes, det er en grov forventning, at jeg skal distribuere Folkeskolen til vort lands hårdt prøvede lærerstand.

Vil De være venlig at stoppe afkastningen i min vejgrøft, ellers må jeg overveje en honorering af min indsats inkluderende forberedelsestid.

Så vil jeg ønske et godt Marienborgmøde.

Svar

Kære gårdejer og bladopsamler.

De danske bønder kæmper i øjeblikket med store problemer, og det er selvfølgelig helt urimeligt og beklageligt, at vores nye distributionsselskab belemrer dig yderligere med Folkeskolen i din vejgrøft.

Bladkompagniet er straks blevet bedt om at rette fejlleveringen, men der går desværre to uger, inden ændringen kan mærkes i praksis hos dig (adresserne leveres elektronisk, en uge før bladene deles ud, og vi har lige afleveret til næste blad).

Derfor har jeg også omgående sendt dig en praktisk bærepose, som du kan bruge, når du udfører dit uegennyttige oprydnings- og distributionsarbejde.

Thorkild Thejsen, chefredaktør