Debat
0   170

Bladopsamler kræver forberedelsestid

Kære chefredaktør.

Jeg er på det seneste blevet modtager af Deres sikkert udmærkede publikation Folkeskolen omdelt af et mig næsten ubekendt distributionsselskab. Jeg ser, der er tilbud om »Løkkepiller« på forsiden. Måske kan DLF donere nogle af disse til mig, når jeg går i vejgrøften og rydder op efter tidligere omtalte distributionsselskab.

Artiklen fortsætter under banneret

I dag var Folkeskolen samemballeret med min udgave af den lokale »sprøjte«, Viborg Stifts Folkeblad).

Jeg er bosiddende på en landejendom cirka 400 meter fra afkastningsstedet, men min matrikel går op til afkastningsstedet. Jeg er ikke uvidende om, at min nabo (cirka 800 meter fra afkastningsstedet) er seminarieuddannet og lærer i den danske folkeskole. Vi har tilfældigvis også samme efternavn og er gode venner, men jeg synes, det er en grov forventning, at jeg skal distribuere Folkeskolen til vort lands hårdt prøvede lærerstand.

Vil De være venlig at stoppe afkastningen i min vejgrøft, ellers må jeg overveje en honorering af min indsats inkluderende forberedelsestid.

Så vil jeg ønske et godt Marienborgmøde.

Svar

Kære gårdejer og bladopsamler.

De danske bønder kæmper i øjeblikket med store problemer, og det er selvfølgelig helt urimeligt og beklageligt, at vores nye distributionsselskab belemrer dig yderligere med Folkeskolen i din vejgrøft.

Bladkompagniet er straks blevet bedt om at rette fejlleveringen, men der går desværre to uger, inden ændringen kan mærkes i praksis hos dig (adresserne leveres elektronisk, en uge før bladene deles ud, og vi har lige afleveret til næste blad).

Derfor har jeg også omgående sendt dig en praktisk bærepose, som du kan bruge, når du udfører dit uegennyttige oprydnings- og distributionsarbejde.

Thorkild Thejsen, chefredaktør


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ