Debat
0   191

Meld dig ind i Pensionisternes Samvirke

Som det er alle lærerpensionister bekendt, har fraktion 4 i Danmarks Lærerforening meldt sig ud af Statspensionisternes Centralforening. Trods udmeldelsen blev man tilbudt at kunne fortsætte medlemskabet af Pensionisternes Samvirke »gratis«. Det ville udløse cirka 200.000 kroner i Tips- og Lottomidler. Men også det sagde man nej til. Man kan så spørge: Til glæde for hvem? For samvirket tilbyder nemlig sine medlemmer en række tilbud såsom foredrag, byvandringer og rejser. Og der tilbydes flere forårs- og efterårsfester, hvor der medvirker en række fremragende danske kunstnere. Disse arrangementer holdes i blandt andet Tivoli i København - og til en billig penge.

Så hvorfor må vi ikke mere få disse tilbud? Hvad ligger bag? Er det, fordi fraktion 4 selv vil tilbyde os pensionister lignende arrangementer? Får de selv Tips- og Lottomidler? Næppe. Så vil du stadig have tilbuddene, må du selv melde dig ind i Pensionisternes Samvirke. Her i Furesø har vi stiftet foreningen FuresøSeniorer - og som forening har vi så meldt os ind i Pensionisternes Samvirke. For tilbuddene vil vi have! Også selv om DLF's fraktion 4 mener noget andet.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ