Debat

Meld dig ind i Pensionisternes Samvirke

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som det er alle lærerpensionister bekendt, har fraktion 4 i Danmarks Lærerforening meldt sig ud af Statspensionisternes Centralforening. Trods udmeldelsen blev man tilbudt at kunne fortsætte medlemskabet af Pensionisternes Samvirke »gratis«. Det ville udløse cirka 200.000 kroner i Tips- og Lottomidler. Men også det sagde man nej til. Man kan så spørge: Til glæde for hvem? For samvirket tilbyder nemlig sine medlemmer en række tilbud såsom foredrag, byvandringer og rejser. Og der tilbydes flere forårs- og efterårsfester, hvor der medvirker en række fremragende danske kunstnere. Disse arrangementer holdes i blandt andet Tivoli i København - og til en billig penge.

Så hvorfor må vi ikke mere få disse tilbud? Hvad ligger bag? Er det, fordi fraktion 4 selv vil tilbyde os pensionister lignende arrangementer? Får de selv Tips- og Lottomidler? Næppe. Så vil du stadig have tilbuddene, må du selv melde dig ind i Pensionisternes Samvirke. Her i Furesø har vi stiftet foreningen FuresøSeniorer - og som forening har vi så meldt os ind i Pensionisternes Samvirke. For tilbuddene vil vi have! Også selv om DLF's fraktion 4 mener noget andet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS