Debat
0   191

Meld dig ind i Pensionisternes Samvirke

Som det er alle lærerpensionister bekendt, har fraktion 4 i Danmarks Lærerforening meldt sig ud af Statspensionisternes Centralforening. Trods udmeldelsen blev man tilbudt at kunne fortsætte medlemskabet af Pensionisternes Samvirke »gratis«. Det ville udløse cirka 200.000 kroner i Tips- og Lottomidler. Men også det sagde man nej til. Man kan så spørge: Til glæde for hvem? For samvirket tilbyder nemlig sine medlemmer en række tilbud såsom foredrag, byvandringer og rejser. Og der tilbydes flere forårs- og efterårsfester, hvor der medvirker en række fremragende danske kunstnere. Disse arrangementer holdes i blandt andet Tivoli i København - og til en billig penge.

Artiklen fortsætter under banneret

Så hvorfor må vi ikke mere få disse tilbud? Hvad ligger bag? Er det, fordi fraktion 4 selv vil tilbyde os pensionister lignende arrangementer? Får de selv Tips- og Lottomidler? Næppe. Så vil du stadig have tilbuddene, må du selv melde dig ind i Pensionisternes Samvirke. Her i Furesø har vi stiftet foreningen FuresøSeniorer - og som forening har vi så meldt os ind i Pensionisternes Samvirke. For tilbuddene vil vi have! Også selv om DLF's fraktion 4 mener noget andet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ