Voksenspecialundervisning
0   0

Veluddannede håndterer et opstået handicap bedre end mennesker med højst otte års skolegang

Mennesker med en længere uddannelse bag sig er bedre til at håndtere et opstået handicap og enten vende tilbage til arbejdsmarkedet eller begynde i et nyt job end mennesker, som højest har otte års skolegang. Det viser et nyt studie fra SFI. Samtidig evner de veluddannede bedre at deltage i sociale aktiviteter og arrangementer. ”Vi kan påvise ikke bare en sammenhæng, men en direkte årsagssammenhæng mellem det at have en uddannelse og evnen til positivt at kunne håndtere et handicap i forhold til ens job og sociale liv,” siger seniorforsker Steen Bengtsson til sfi.dk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.036 andre er allerede tilmeldt