Debat
0   3

Se min nye skole

Skolebygningen er endnu ikke færdig og lugten af dårlige toiletter breder sig.

Kom og se vores flotte nye skole I dag var jeg på en flot rundvisning, på en helt ny skoledel. Lyse vægge, lyse gulve og massere af glas og gennemsigtighed. Så kom vi til toiletterne. En endeløs lang gang med toiletter, med små lukkede toiletter. Alt i lyse farve, men allerede før ibrugtagen, havde toilettet en træt duft.

Nye toiletter giver ikke bedre børnetrivsel i folkeskolen. Det er så sikkert som armen i kirken. De bliver snart snavset og ildelugtende. Nu insisterede jeg på, at se skolens gamle toiletter og ja: Benene blev næsten fældet under os, da vi kom ind.  Ildelugtende toiletter er ikke børnenes skyld – det er arkitekturen og ansvaret hviler på lærer og ledelse.

Var folkeskolen en restaurant, var den lukket pga. dårligt indemiljø og hygiejne. I dag var det mit mål, at hjælpe skoleledelse til, at løse problemet på en ny måde.  

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
760 andre er allerede tilmeldt
Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt