Louise Klinge holder på Lærertræf 2017 oplæg om, at læreren og eleverne er lige vigtige, når undervisningen skal forvandlesig til læringsfællesskaber præget af engagement og glæde. På workshoppen fokuseres dels på, hvad der skal til for at læreren kan agere relationskompetent, og dermed nå alle elever i undervisningen. Og dels på, hvad der skal til for, at eleverne engagerer sig i undervisningen. Workshoppen veksler mellem oplæg, øvelser, dialog og praktiske eksempler.

DLF's lærertræf: Bliv klogere på undervisning for alle

For tredje gang indbyder Danmarks Lærerforening lærere til træf efter først-til-mølle-princippet. Det sker den 16. november med masser af oplæg under temaet 'Undervisning for alle' til en pris a 400 kr.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Co-teaching, inklusion, tosprogsundervisning, klasserumsledelse, spilbaseret undervisning og køn i pædagogisk praksis er nogle af de emner, som lærerne den 16. november kan dykke ned i, når DLF inviterer til lærertræf.

"Der er stor diversitet i en klasses elevgruppe i dag, og det stiller krav til lærerne. På lærertræffet sætter vi fokus på den mangfoldighed, når vi samler lærere, vejledere, skoleledere, forskere og andre eksperter til en dag med faglig inspiration, ny viden og dialog om god skoleudvikling", lyder oplægget til årets program.

Prisvinder: Relationsarbejdet svigtes på læreruddannelsen og i skolen

Alle deltagere hører sammen oplæg fra undervisningsminister Merete Riisager, professor Dorte Marie Søndergaard, som fortæller om klasseledelse, og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, som fortæller om fremtidens folkeskole. Foruden de tre oplæg er der tyve forskellige workshops, hvor deltagerne selv vælger, hvilke i to workshops og emner, de har lyst til at fordybe sig i i løbet af dagen.

Her vil deltagerne blandt andet for mulighed for at høre debattør Emma Holten tale om internet, samtykke og rettigheder, professor Susan Tetler vil komme med bud på, hvad der sker, når inklusion møder praksis og p.hd. Louise Klinge står for en workshop, som handler om, hvad der skal til for at undervisningen gør klasser til læringsfællesskaber.

For ikke-medlemmer af DLF koster det 1400 kroner at deltage, men det for medlemmer kun koster 400 kroner.

Se mere om programmet og tilmelding via linket under denne artikel. 

Læs mere

Powered by Labrador CMS