Pædagogik
0   3

DLF's lærertræf: Bliv klogere på undervisning for alle

For tredje gang indbyder Danmarks Lærerforening lærere til træf efter først-til-mølle-princippet. Det sker den 16. november med masser af oplæg under temaet 'Undervisning for alle' til en pris a 400 kr.

Co-teaching, inklusion, tosprogsundervisning, klasserumsledelse, spilbaseret undervisning og køn i pædagogisk praksis er nogle af de emner, som lærerne den 16. november kan dykke ned i, når DLF inviterer til lærertræf.

"Der er stor diversitet i en klasses elevgruppe i dag, og det stiller krav til lærerne. På lærertræffet sætter vi fokus på den mangfoldighed, når vi samler lærere, vejledere, skoleledere, forskere og andre eksperter til en dag med faglig inspiration, ny viden og dialog om god skoleudvikling", lyder oplægget til årets program.

Artiklen fortsætter under banneret

Alle deltagere hører sammen oplæg fra undervisningsminister Merete Riisager, professor Dorte Marie Søndergaard, som fortæller om klasseledelse, og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, som fortæller om fremtidens folkeskole. Foruden de tre oplæg er der tyve forskellige workshops, hvor deltagerne selv vælger, hvilke i to workshops og emner, de har lyst til at fordybe sig i i løbet af dagen.

Her vil deltagerne blandt andet for mulighed for at høre debattør Emma Holten tale om internet, samtykke og rettigheder, professor Susan Tetler vil komme med bud på, hvad der sker, når inklusion møder praksis og p.hd. Louise Klinge står for en workshop, som handler om, hvad der skal til for at undervisningen gør klasser til læringsfællesskaber.

For ikke-medlemmer af DLF koster det 1400 kroner at deltage, men det for medlemmer kun koster 400 kroner.

Se mere om programmet og tilmelding via linket under denne artikel. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
8.971 andre er allerede tilmeldt
Få mere specialpædagogik

VIDSTE DU, at du lige nu er på Folkeskolens netværk for specialpædagogik?

Tilmeld dig og få en mail hver anden uge med det nyeste fra netværket.

 

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.