Blog
0   24

Så er det nu!

Abonner på nyt om Tyskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.


Har du lyst til … at dygtiggøre dig? … at blive opdateret på de nyeste materialer til tysk? … at få faglig opdatering? … at møde din faglige forening og personerne bag? … at få gensidig inspiration? … at møde din læringskonsulent fra undervisningsministeriet? ... at hygge dig i fagligt samvær? Kan du svare ja til blot to af ovenstående spørgsmål, bør du reservere fredag den 22. september 2017 til en fælles dag med dine kolleger på Tysklærerforeningen for Grundskolens TYSKLÆRERDAG!

Foto: Næstformand Carl Kinze og formand Tine Jespersen

Tysklærerforeningen for Grundskolen afholder fredag den 22. september 2017 sin årlige tysklærerdag på Sinatur Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg. Centralt for såvel jyder, fynboer som sjællændere.

Artiklen fortsætter under banneret

Programmet i sin helhed kan du læse på www.tysklaerer.dk - hvor du også tilmelder dig inden den 10. august 2017 kl. 12.

Det er derfor NU, du skal lave en aftale med din skoleledelse.

Gør det hellere i dag end i morgen.

Glæd dig!

Det vil her føre for vidt at gå i detaljer med programmet – det kan du som bekendt se i sin helhed på www.tysklaerer.dk , men nedenstående giver dig forhåbentlig blod på tanden, så du får lyst til at se det samlede program.

Læringskonsulent Lene Laursen kommer med nyt fra undervisningsministeriet og kommer blandt andet ind på: Nyt fra UVM -  Særlige vidensområder: Tysk, Fælles Mål, læringsmål i undervisningen, fagteamsamarbejde, FP9 og FP10 samt projektopgaven.

Lektor Karen Wobeser, der sidste tysklærerdag kom med aktuelt og spændende bidrag om autentisk undervisning, kommer i år med landeskundeoplæg: Was kommt in den Kulturkoffer im Deutschunterricht?

Lærer Mona Kjær ryster opgaver ud af ærmet med Das Fliegende Klassenzimmer.

Lærer Birthe Sidse Strunge sørger for vidensdeling med Fra tysklærer til tysklærer og Goethe Instituttet sørger for “Motivation durch digitale Medien": Lernspiele, Apps und Co.

Youth for Understanding – Nabokanalerne og European Centre for Modern Languages (ECML) sørger for, at du får den information, du måske ikke kender til.

Danske og tyske forlag viser deres nyeste undervisningsmaterialer.

Og kedeligt bliver det ikke, når...

”Rødkål&Sauerkraut” et moderne musikalsk infotainment - i grænselandet mellem dansk og tysk med Eberhard von Oettingen spiller op til Dirk Uwe Wendrichs smukke toner.

Håber vi ses den 22. september 2017 på Tysklærerforeningen for Grundskolens årlige tysklærerdag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.828 andre er allerede tilmeldt