Debat

Sidste salgsdag

Lugten af fordærv breder sig

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var i august 2014 at Niels Egelund ville have lærerne til at ’holde kæft med deres pis og se at komme i arbejdstøjet’. Og videre: "- Mit råd til de mange forældre derude, der har børn i folkeskolen, er, at de bliver nødt til at være tålmodige. Arbejdet med denne her skolereform kommer nok ikke til at bære frugt før om en, to, tre år." Nu er de tre tålmodige år snart gået, men over en halv million mennesker vånder sig stadig dagligt under reformen og der er ingen bedring i sigte, så langt øjet rækker. Om et øjeblik er sidste salgsdag overskredet. 

Og hvad gør pressen så (her DR)? Minsandten om ikke de låner Egelund mikrofonen endnu engang og lader ham slippe afsted med at skifte etiketten, så varen kan blive liggende i køledisken et par år mere. Uden så meget som en anmærkning.

Lugten af fordærv breder sig. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget