Dans på skemaet

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dans og matematik, hvad har det med hinanden at gøre?

Det kan man finde ud af onsdag den 22. september mellem klokken 14.30 og 17.00, når Frederikssundsvejens Skole og Sheila de Val og Cher Geurtze fra Danse- og Dramaskolen åbner dørene for interesserede dansepædagoger, koreografer og lærere.

I tre år har de, sammen med én af skolens lærere, Britta Luppesco, undersøgt dansens mulighed for at blive integreret i de normale skolefag. Og nu er turen kommet til matematik. Til at hjælpe sig har de Vusabantu Ngema, en dynamisk sydafrikansk danseunderviser, der gennem flere år har arbejdet med sammenhængen mellem dans og matematik. Workshoppen er en del af udvekslingsprojektet Shuttle 99 og Krop og Sprog, et udviklingsprojekt under Københavns Kommune.

For yderligere oplysninger og tilmelding til workshoppen kontakt Uppercut Danseteater, telefon 3582 1171, eller Britta Luppesco, telefon 3255 7305.