Debat

Opstart af ScienceFestival

Projektet "ScienceFestival" er tænkt som en dag hvor unge (8.-9.klasse) kan komme og opleve forskellige dele af naturvidenskaben. Vi vil rigtig gerne undersøge opbakningen til dette projekt blandt naturfagslærere i hovedstads-og nordsjællandsområdet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne undersøgelse henvender sig til naturfagslærere på folkeskoler I nordsjælland/københavnsområdet, og har til formål at undersøge opbakningen til opstarten af projektet "ScienceFestival". Projektet er skabt af unge frivillige I UNF - Ungdommens Naturvidenskabelige Forening. Det er planen at afholde arrangementet på DTU i Lyngby.

Konceptbeskrivelse: ScienceFestival er tænkt som en dag hvor unge (8.-9.klasse) kan komme og opleve forskellige dele af naturvidenskaben. Der vil være en vandrehal med forskellige boder som eleverne frit kan gå rundt og opleve. Disse vil dække et bredt udvalg af naturvidenskabelige emner, og vil med forskellige mini-forsøg, modeller og quizzer forsøge at inddrage eleverne til aktiv deltagelse. Der vil desuden I en foredragssal være mulighed for at høre nogle korte foredrags-oplæg, og evt. fremvisning af større forsøg. Vi vil gerne skabe en festival-agtig stemning, hvor man kan gå rundt til de forskellige boder og hygge sig og samtidigt lære noget. 

Vi har brug for feedback på projektet for at få det i gang. Hvis du har lyst til at hjælpe, må du meget gerne gå ind og besvare følgende spørgeskema: 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgQyc-ojSlch7cDv36DjaEHZ0px2-ka_4c4rYxAx1kvCulnQ/viewform?usp=sf_link

Vi glæder os til at høre fra dig! På forhånd tak,

Anne Sofie Laustsen, UNF

Powered by Labrador CMS