Anmeldelse

"Lærlet"

"Lærlet"-pladerne er en god hjælp til eleverne og sparer pædagogerne og lærerne mange forberedelsestimer ved lamineringsmaskinen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er kommet ti "Lærlet"-plader i miljøvenligt materiale trykt serigrafisk på bagsiden. "Lærlet"-pladerne virker meget holdbare og er lette at rengøre.

Fakta:

Titel: Lærlet

Type: Lærlet-plader

Forlag: Lærlet

Formålet med pladerne er at støtte indlæring af basisviden. Til indskolingen findes en plade med alle de store bogstaver og en plade med de små. Bogstaverne er tydelige, og vokalerne røde. Da jeg afprøvede pladerne med et par børn fra børnehaveklassen, sagde de: ”Det er de røde bogstaver, man kan synge på”.

Børnene synes også, at tallene fra 0 til 100 var meget nyttige. Det er vigtigt at lære, at man skal læse tallene fra venstre mod højre. Der er også plader for de lidt ældre elever, der findes plader med engelske ord, tabeller, former, et ur, 120 småord, Europas hovedstæder og det periodiske system.

"Lærlet"-pladerne kan stå let tilgængeligt på skolen og i skolefritidsordningen/fritidshjemmet eller på specialcenterets bibliotek.

Mit indtryk er, at "Lærlet"-pladerne er en god hjælp til eleverne og arbejdsbesparende for lærere og pædagoger.