Anmeldelse Specialundervisning
0   8

"Lærlet"

"Lærlet"-pladerne er en god hjælp til eleverne og sparer pædagogerne og lærerne mange forberedelsestimer ved lamineringsmaskinen.

Fakta


Titel
Lærlet


59 kroner per plade

Type
Lærlet-plader

Forlag
Lærlet

Der er kommet ti "Lærlet"-plader i miljøvenligt materiale trykt serigrafisk på bagsiden. "Lærlet"-pladerne virker meget holdbare og er lette at rengøre.

Artiklen fortsætter under banneret

Formålet med pladerne er at støtte indlæring af basisviden. Til indskolingen findes en plade med alle de store bogstaver og en plade med de små. Bogstaverne er tydelige, og vokalerne røde. Da jeg afprøvede pladerne med et par børn fra børnehaveklassen, sagde de: ”Det er de røde bogstaver, man kan synge på”.

Børnene synes også, at tallene fra 0 til 100 var meget nyttige. Det er vigtigt at lære, at man skal læse tallene fra venstre mod højre. Der er også plader for de lidt ældre elever, der findes plader med engelske ord, tabeller, former, et ur, 120 småord, Europas hovedstæder og det periodiske system.

"Lærlet"-pladerne kan stå let tilgængeligt på skolen og i skolefritidsordningen/fritidshjemmet eller på specialcenterets bibliotek.

Mit indtryk er, at "Lærlet"-pladerne er en god hjælp til eleverne og arbejdsbesparende for lærere og pædagoger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.122 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
431 andre er allerede tilmeldt