Blog
0   3

Gnub, gnub. Hvor kilder det?

Abonner på nyt om Tænketanken Sophia i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Kilder det i fingerspidsen eller i håndfladen, når man gnubber dér? Spørgsmålet indgik i Jens Skou Olsen og hans 180 år gamle bas' indspil om væredygtighed ved Sophia-konferencen om skoleledelse.

Midt imellem ordprægede moduler på Sophia-konferencen "Hvad leder vi efter? Skoleledelse i opbrud" indtog Jens Skou Olsen med sin 180 år gamle bas scenen, hvorfra han blandt andet introducerede begrebet væredygtighed. 

Se han indlæg her - og spids ørerne, for lydkvaliteten kunne være bedre. Lydmanden med fast mikrofon havde ikke forudset, at en mand med bas kan være så mobil. Men indholdet er altså værd at lytte til. 

Artiklen fortsætter under banneret

ps. foromtalen af Jens Skou Olsen og hans programpunkt lød: 

Konsonans, dissonans og resonans – musisk samskabelse som balancekunst i opbrudstider

Jens Skou Olsen, associate professor, Ph.D., hovedunderviser på Diplomuddannelsen i Kulturledelse, Den Danske Scenekunstskole og musiker, komponist, forfatter og foredragsholder. Docent på Rytmisk Musikkonservatorium.

Engageret i ledelses- og udviklingsprojekter i stat og kommuner og siden 2011 optaget af forskning i transformativ oplevelse som forudsætning for skaberværk og innovativ praksis.

Forfatter til en række artikler og bøger om skaberværk, ledelse og arbejdsliv i bl.a. antologien ”Truth and Experience” (Cambridge Scholars 2016), ”Musisk ledelse” (Klim 2013), ”Følelser i ledelse” (Klim 2011) og ”I fællesskabets tjeneste” (Gyldendal 2010)


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ