Blog
0   3

Billedpædagogisk Tidsskrift - gode ideer til temaer?

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvad arbejdes der med i billedkunst skolerne? Hvad er hot? Hvad bringer glæde? Hvad savner du ideer til og informationer om? Hvad synes du, at Billedpædagogisk Tidsskrift skal tage op og bringe artikler om?

Vi er i gang med at planlægge den kommende årgang af Billedpædagogisk Tidsskrift. Hvert nummer sætter fokus på et tema. Vi bruger en del tid på redaktionsmøderne at finde relevante og aktuelle temaer, der kan inspirere læserne, og som gør det muligt at finde skribenter, som ved noget om det og/eller arbejder med det i praksis.

Et tema kan være: et materiale, en metode, noget aktuelt en åben overskrift.

Vi har allerede udmeldt temaerne for de kommende to numre:

  • Samtidskunst og undervisning (blad 3 2017)
  • Stille steder (blad 4 2017)

 Vi vil gerne lave temanumre ud fra, hvad der rent faktisk arbejdes med på skolerne og opfordrer jer derfor til at komme med nogle overskrifter og/eller nogle bud på, hvad der rører sig på skolerne i forhold til billedfag.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.570 andre er allerede tilmeldt