Debat

Urafstemning om formandsposten

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter forårets vedtagelse af overenskomsten i anden runde med et utrolig lille flertal, og efter at have måttet konstatere, at et uforholdsmæssigt stort flertal af hovedstyrelsen støtter vor nuværende formands genopstilling, har 25 medlemmer af kreds 13 til et medlemsmøde på Skottegårdsskolen i Kastrup vedtaget følgende enstemmigt:

Medlemmer af kreds 13 fra Skottegårdsskolen samlet til medlemsmøde mandag den 30. august 1999 opfordrer hermed vore delegerede til at arbejde for at få DLF's forretningsorden ændret, således at valg af formand sker ved urafstemning.

Denne ændring vil i fremtiden kunne gøre vor forening mere demokratisk og vil kunne forhindre, at hovedstyrelsesmedlemmers og delegeredes eventuelle ændrede holdninger får indflydelse på valget.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Ove Rasmussen

Skottegårdsskolen, Kastrup