Debat
0   156

Urafstemning om formandsposten

Efter forårets vedtagelse af overenskomsten i anden runde med et utrolig lille flertal, og efter at have måttet konstatere, at et uforholdsmæssigt stort flertal af hovedstyrelsen støtter vor nuværende formands genopstilling, har 25 medlemmer af kreds 13 til et medlemsmøde på Skottegårdsskolen i Kastrup vedtaget følgende enstemmigt:

Medlemmer af kreds 13 fra Skottegårdsskolen samlet til medlemsmøde mandag den 30. august 1999 opfordrer hermed vore delegerede til at arbejde for at få DLF's forretningsorden ændret, således at valg af formand sker ved urafstemning.

Artiklen fortsætter under banneret

Denne ændring vil i fremtiden kunne gøre vor forening mere demokratisk og vil kunne forhindre, at hovedstyrelsesmedlemmers og delegeredes eventuelle ændrede holdninger får indflydelse på valget.

Ove Rasmussen

Skottegårdsskolen, Kastrup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen