Blog
2   3

Bål og vaskemaskiner

Abonner på nyt om H&D-blokken i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvordan laver vi et enkelt og sikkert bål?

Bål og vaskemaskiner…

Hvordan laver vi et enkelt og sikkert bål til håndværk og designaktiviteterne?

Ofte har jeg brug for et bål til aktiviteter i håndværk og design men det kan være svært at styre flammerne i det danske vejr udenfor.

Split en gammel vaskemaskine af og tag tromlen ud. Det er et glimrende projekt for nogle elever med lidt krudt bagi.

Artiklen fortsætter under banneret

Tromlen er den perfekte mobile bålplads. Hvis den skal stå på skolens fine græsplæne kan man klodse den op på et par mursten eller lign.

Når jeg arbejder i frisk træ i starten med nye elever, så laver vi paletknive (pandekagevendere) og her skal de selvfølgelig afprøves. En gammel stegepande ovenpå er perfekt.

Til svedning af træperler eller tinstøbning (se tidligere indlæg) er tromlen oplagt. Samtidig kan man få brændt nogle rester af. Husk bare at sortere spånplader og lignende fra.

For mange rutinerede kolleger er tromlen nok ikke noget nyt, men der kommer jo heldigvis hele tiden nye til. Måske kan tromlen også bruges til processer i de bløde materialer – og nå ja ellers så har den i hvert fald tidligere været brugt til det inden den blev bålplads!

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
997 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen