Uskolet
4   28

Skoleelev holder 46-årig far hjemme fra national debat

Malthe, der går i 2. klasse, nægtede forleden sin 46-årige far, der er journalist og foredragsholder, at deltage i den nationale debat.

»Det må jeg være i min gode ret til«, kommenterer Malthe, der er parat til at gå langt for at få sine rettigheder afprøvet.

Artiklen fortsætter under banneret

»Han var da sikkert halvirriteret over, at han ikke måtte debattere en enkelt dag. Men jeg tror faktisk ikke, det skader at lade dem mærke, at man har nogle værdier. Og som den her sag har udviklet sig, ser jeg ikke den nationale debat som noget, der på nogen måde kan gavne min far«, siger drengen, der ikke vil blande sig i, hvad andre foretager sig:

»Folk må debattere, så meget de har lyst til, og kalde hinanden, hvad pokker de vil, jeg er fuldkommen ligeglad. Her syntes jeg bare, at min far kunne have godt af en dags pause, stille og roligt. Så fik vi kigget lidt på nogle Pokémoner og prøvet et par af de andre spil, han hele tiden foreslår, at vi skal spille sammen«.

Skoleelevens beslutning har medført heftige reaktioner på de sociale medier. Mange har anklaget Malthe for at tage sin far som gidsel i en politisk kamp.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ