Pension
0   1

Få en seniorven i klassen

»Flødeskum på kagen«. Sådan siger en skoleleder om den ordning, skolen har med en senior fra foreningen Skolens Venner. Den nye forening arbejder for at få flere ældre ind i skolen, hvor de kan hygge med eleverne og hjælpe til som støtte for læreren. Du kan tilmelde din skole og komme på foreningens liste, hvor de frivillige ældre kan finde skoler i nærheden af, hvor de bor. Lærere kan også »efterlyse« frivillige med særlige kompetencer. Skolens Venner er indtil videre repræsenteret i seks kommuner, og foreningen vokser.

Tilmeld din skole på www.skolensvenner.dk/Tilmeld_Skole

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
316 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks