OK18
0   2

Nye ansigter om forhandlingsbordet

Når lærernes forhandlere mødes med KL for at forhandle en ny overenskomst i 2018, er der nye ansigter på lærernes hold.

Lærerne tegner overenskomst med KL gennem Lærernes Centralorganisation. Siden 2002 har Mariann Skovgaard været sekretariatschef i Lærernes Centralorganisation og dermed flankeret Anders Bondo ved forhandlingsbordet. Hun stopper 1. september og bliver afløst af nuværende vicesekretariatschef Henrik Højrup. Han har blandt andet tidligere været konsulent i KL's lønafdeling og juridisk konsulent hos Ansatte Tandlægers Organisation. Siden 2011 har han været vicesekretariatschef i fællessekretariatet for Lærernes Centralorganisation og forhandlingsorganisationen for ansatte på det statslige område. Når han tiltræder som sekretariatschef, bliver han en af de helt centrale personer i lærernes forhandlinger om en ny overenskomst i 2018.

Men også Lærerforeningen stiller med medarbejdere ved overenskomstforhandlinger. Og i DLF's forhandlingsafdeling er der ligeledes sket en række udskiftninger siden Overenskomst 2015. Forhandlingschef Palle Rom er blevet erstattet af Jenny Bøving Arendt, der i forvejen var chef for kommunikation og analyse. Palle Rom er flyttet til en stilling i Lærernes Centralorganisation.

Artiklen fortsætter under banneret

I forhandlingsafdelingen er der desuden udnævnt to nye daglige ledere: Andreas Bang og Sine Dreyer. Da flere konsulenter i forhandling har nået pensionsalderen, er der for nylig ansat tre nye medarbejdere. Andreas Dam Lukowski kommer fra en stilling i BUPL's forhandlingsafdeling, Tina Bjerregaard fra en stilling som personalechef i Fredensborg Kommune og Cecilie Dall fra en stilling i DLF's kommunikationsafdeling.

Der er stadig en ubesat stilling i forhandling. Stillingen er blevet genopslået målrettet kredsformænd og ansatte i kredsene.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ