Blog
0   2

Konference om PISA

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer i samarbejde med DPU, Aarhus Universitet til konference om PISA i anledning af udgivelsen af bogen PISA-matematik.

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer i samarbejde med DPU, Aarhus Universitet til konference om PISA i anledning af udgivelsen af bogen PISA-matematik.

Konferencen afholdes mandag den 8. maj 2017 kl. 10.00-16.00 på DPU, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Festsalen, 2400 Købehavn NV.

PISA-resultaterne fylder meget både i skoleverdenen, i hjemmene og i medierne. Vi går i bogen og på konferencen bag om PISA-2015 undersøgelserne og diskuterer og debatterer konkrete problemstillinger i forhold til PISA.

På konferencen vil fagpersoner og forfatterne give et indblik i, hvordan testene udfærdiges samt debattere målingernes pålidelighed for derigennem at diskutere, hvordan man anvender PISA resultaterne.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs meget mere om konferencen i programmet her

Pris kr. 595,00 pr. person eksklusiv moms.

Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 1. maj 2017.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.295 andre er allerede tilmeldt