Debat

Børn og betting

Børn vædder om store beløb på udenlandske spilsider.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Meget interessant artikel om børn, som vædder ret store beløb i spillet Counter Strike. 

Hvordan forholder I jer til det i skolen? Jeg mener. Det er da for vildt, at børn i 10-12 års alderen kan bette 200-500 kr., når "professionelle" spiller på nettet.

Udrag:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Mandag aften fulgte flere tusinde med i et Counterstrike-opgør – et populært skydespil – mellem tophold fra Sverige og Polen på den amerikanske hjemmeside Counter Strike Betting (eksternt link)

Mange af tilskuerne, som er børn og unge under 18 år, væddede om udfaldet af kampen. 15-årige Thomas fra København var en af dem.

Han troede mest på de svenske skytter. Som indsats satte han våben, som han selv har opnået i sine Counterstrike-kampe, på kampens udfald.

Hans våben har en værdi af cirka 35 euro svarende til 260 kroner. Svenskerne var favoritter og vandt opgøret, så Thomas var heldig. Han vandt sine våben tilbage plus yderligere våben til en værdi af cirka 9 euro svarende til 67 kroner.

Flere timer efter kampens slutning havde han endnu ikke fået sin gevinst, men han er overbevist om, at tingene nok skal komme - der er bare travlt efter sådanne opgør, fortæller den 15-årige dreng.

Som forældre er det svært. For det vil kræve konstant overvågning og det er ikke realistisk.

Jeg tænker, at det bedste man kan gøre er enten at tage en god snak om, hvorfor det er forkert/forbudt eller lade dem lege med pind og sten udenfor :-)

Politiken: Børn vædder om store beløb på udenlandske spilsider

Powered by Labrador CMS