Blog
0   2

Kyllingestyle pompon'er.

Abonner på nyt om Folkeskolens håndværk og design-rådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Påsken er lige over os. Og med mine erfaringer med elever der ikke kan binde knuder, lavede jeg dette lille forløb i dag. Med 3. klasse. Og selvom jeg ikke er ret meget for, at bruge limpistoler i undervisningen, er der gjort en undtagelse her.

Skældsordet i håndværk og design er "limpistol". Limpistol, limpistol, limpistol. Og meget kan mand sige om den, men den kan være god at have på lager. Den kan være god til nogle ting. Bl.a. til dette. 

Jeg erfarede den anden dag, at elever i 2. klasse ikke kunne binde knuder. Og da det nu er påske, og fordi vi havde 2 timer i natur og teknologi/håndævkr og design inden påsken, lærte jeg elverne om påsketraditioner og at lave pompon'er over hænder og gafler. (af en eller anden grund tog jeg ikke billeder undervejs i processen!?) Jeg fandt virkelig mange billeder på pinterest.com, som jeg brugte til inspiration. Søg efter pompom chicken.

Så hvis du står og skal lave et lille projekt inden, i eller efter påskeferien, så er det her lille forløb virkelig at anbefale. Eleverne elsker det, og det var de skønneste, sjoveste og særeste personligheder der kom frem i de små kyllinger. -og de fik lavet en masse knuder.

Vi brugte 2 klokketimer og brugte:

Artiklen fortsætter under banneret

Garnrester.

Øjne-rester (!?)

Perler

Filt

Limpistol


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.261 andre er allerede tilmeldt