Uskolet
1   4

Stadig problemer 
med pigegruppen på Christiansborg

Klikedannelser, mobning og groft sprog er nogle af de udfordringer, som fortsat belaster pigegruppen på Christiansborg. Det fremgik af et møde onsdag for de voksne, der arbejder med gruppens trivsel. »Bedsteveninder bliver de jo aldrig«, lød det fra én. »Men det ville være rart, hvis de kunne starte med at tale ordentligt og lytte til hinanden, for eksempel når de er nede på ridebanen i pauserne«.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er tilsyneladende især Merete, Mette F., Pernille, Christine A. og Pia, der går og provokerer hinanden, men nye konflikter opstod, da Inger for et par uger siden valgte at tage en kage med.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks