0   3

Billedkonkurrence i naturfag; snap løs!

Ligner jeres rødbedetryk noget, der kunne hænge på Statens Museum for Kunst? Er dyrelivet i skolegården så smukt som en dokumentar på Discovery Channel? Så udnyt det, og vind en konkurrence! Young ART Scientist er en konkurrence, som forskere på Københavns Universitets videnskabsfakultet står bag. Få dine elever til at tage et billede af jeres laboratorie-mesterværk, og vind en præmie. Sidste år kom vinderklassen med forskerne i universitetets laboratorium og lærte en masse om selvlysende proteiner. Upload jeres billede senest 16. juni via 
www.artis.ku.dk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt