Blog
0   35

Juleforløb

Abonner på nyt om Fatihs H&D-videoer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Video fra "Juleforløbet" i december.

Forløbet er tiltænkt for mellemtrinet, her skal de lave julehjerter, julestjerner og jule dekorationer. Forløbet vurderes til vare 6-8 lektioner. I dette forløb kommer eleverne til at bruge, nogle af de værktøjer og tekniker, som vi har i håndværk og design.

Hver elev tegner/designer de ting som han/hun vil arbejde med, samt hvordan det skal overfladebehandles når det er færdigt. Efter eleverne har fået godkend på deres tegninger, går de i gang med at leve det. Jeg observerer eleverne, vejleder og igangsætter dem undervejs. Produktet skal enten males eller lakeres til sidst.

Eleverne lærer at tegne/designer juledekorationer, save med håndsav og dekupørsav, slibe, male eller lakere og til sidst samle julestjernerne sammen.

Artiklen fortsætter under banneret

Materialer: Fyrretræ, krydsfiner, håndsav, dekupørsav, papir, blyant, maling, linolie, sandpapir, lim.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.085 andre er allerede tilmeldt