Blog
1   5

Holbergskolen satte TRYK på Billedkunstens Dag

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

550 elever og deres lærere på Holbergskolen i Københavns Nord Vest markerede dagen med et MEGA Tryk på skolens facade.

I løbet af dagen kom der 6 hold a 4 klasser ned i skolens festsal i en lektion og skar, klippede og tegnede deres figur, som skulle bruges til det samlede tryk.

Inden eleverne mødte op til Billedkunstens dag, havde deres lærere introduceret dem til opgaven vha. en PP og video, som billedkunstlærerteamet havde sat sammen og udsendt til samtlige lærere på skolen. 

Et hold på 14 elever fra 7.kl. var blevet særligt uddannet til at stå for selve trykningen, sammen med tre billedkunstlærere der var vikardækket hele dagen. 

Hvert tryk blev bundet ind i bogbinderplast, så det kan tåle vind og vejr, den næste måneds tid, mens det hænger ude på skolens facade. 

Artiklen fortsætter under banneret

Det har været en fantastisk dag med fuld opbakning og hjælp fra kolleger, pedeller og ledelse. Alle elever på Holbergskolen fik sat deres aftryk på dagen.  Selvom der var fire klasser på samme tid, var der kun en aktiv summen. På intet tidspunkt var det nødvendigt at bede om mere ro. 

Hva` kan det ikke udvikle sig til næste år. 

 

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.731 andre er allerede tilmeldt