Blog
2   53

Design og byg din egen reol

Abonner på nyt om Fatihs H&D-videoer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Video fra "design og byg din egen reol projektet".

Forløbet er tiltænkt 5. og 6. klasse trin, og jeg vurderer, at forløbet vil vare 8-10 lektioner. I dette forløb kommer eleverne til at bruge mange forskellige værktøjer og teknikker, som vi bruger i håndværk og design.

Hver elev tegner/designer sin egen reol og beslutter hvor stor reolen skal være, samt hvordan den skal overfladebehandles når den er samlet til en reol. Efter at eleverne har fået godkendt deres tegninger, går de i gang med at bygge den. Jeg observerer eleverne, vejleder og igangsætter dem undervejs. Produktet skal enten males eller lakeres til sidst. Eleverne må også dekorere deres reol med stof, samt bruge plastik/glas som låger.

Eleverne lærer at tegne/designe en reol, save, høvle, slibe, male eller lakere og til sidst samle reolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Materialer: Fyrretræ, krydsfiner, håndsav, dekupørsav, geringssav, papir, blyant, maling, linolie, sandpapir, søm, stof, lim, glas, plastik.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.150 andre er allerede tilmeldt