Indtil videre er der fem afsnit tilgængelige på A-kassens hjemmeside, som handler om henholdsvis engagement, gruppearbejde, image, lederollen og praktik.

A-kassen og monopolet tager lærernes dilemmaer op

Lærernes A-kasse griber fat om radiobølgens renæssance med en række programmer, hvor lærernes dilemmaer tages op til diskussion af et uvildigt panel, bestående af mennesker fra forskellige professioner. Alle har én ting til fælles: De har en mening om og interesse for folkeskolen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Det bliver et aldeles fremragende program". Sådan har den garvede vært Mads Steffensenen indledt danskernes favorit-radio-program "Mads og monopolet" lørdag efter lørdag. Lærernes A-kasse har med en ny række af podcasts nu i sinde at føre selvsamme panel-koncept ind i folkeskolens univers.

Der ligger allerede fem afsnit frit tilgængeligt på A-kassens hjemmeside. Hver episode varer lidt over et kvarter og panelet, som indleder de første afsnit, består af blandt andre filosofiprofessor Vincent Hendricks og fotografen Jan Grarup. Panelet vil blive fornyet med tiden, men temaet forbliver det samme; lærerne i folkeskolen.

Så hvis du sidder med et dilemma, der handler om eleverne, undervisningen eller teamsamarbejde, så hører Lærernes A-kasse meget gerne fra dig. Det kan være at din historie bliver omdrejningspunktet for næste program. 

 

Læs mere

Podcasten kan høres på A-kassens hjemmeside her

Powered by Labrador CMS