Uskolet
0   40

En lærer var mandag formiddag sådan set parat til at æde både lov 409 og reform og inklusion og alt dét, hvis bare den fucking kopimaskine snart gad virke

»Jeg har min 7. klasse om … fire minutter, så det ville godt nok være pisserart, hvis den her satan snart kunne tage sig bare en lille smule sammen i stedet for altid at fucke op på lortetidspunkter«, lød det fra læreren i en direkte konfrontation med den fra displayet energisk blinkende maskine i kopirummet. Ifølge en seddel opsat senere på dagen er der nu sendt bud efter en operatør - igen.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ