Uskolet

En lærer var mandag formiddag sådan set parat til at æde både lov 409 og reform og inklusion og alt dét, hvis bare den fucking kopimaskine snart gad virke

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Jeg har min 7. klasse om … fire minutter, så det ville godt nok være pisserart, hvis den her satan snart kunne tage sig bare en lille smule sammen i stedet for altid at fucke op på lortetidspunkter«, lød det fra læreren i en direkte konfrontation med den fra displayet energisk blinkende maskine i kopirummet. Ifølge en seddel opsat senere på dagen er der nu sendt bud efter en operatør - igen.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.