Debat

Er sent bedre end aldrig?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så fik DLF spændt hjelmen, da kongressen fik gennemført en konstruktiv udmelding om rummelighed og om kommunernes håndtering af specialundervisningsopgaven. Problemet er bare, at løbet for længst er skudt i gang, og de første løbsdeltagere allerede er i mål.

Igennem fem-seks år har debatten raset her i bladet for at få DLF til at blive aktiv aktør i debatten. Indimellem har vi set små forkølede skåltaler, men ikke noget, der havde andre målgrupper end de urolige medlemmer, som ikke kunne forstå foreningens passivitet.

For at være helt ærlig ser jeg foreningen som den mødedeltager, der kommer for sent, og som ikke har deltaget i debatten før det afgørende møde og nu ønsker at få emnet taget op igen, selvom resten af mødedeltagerne er kommet videre i dagsordenen, da det var første punkt. Troværdigheden bliver ikke større af, at DLF har glemt at tage nathuen af.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er en stor opgave at komme ind i kampen, men god vind.

På grund af en fejl på redaktionen blev dette debatindlæg ikke bragt i Folkeskolen nummer 26, men kommer først i dette nummer. Det beklager vi. Redaktionen