Blog
0   8

Loma-Edu

Abonner på nyt om Loma - Lokal Mad i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På Loma-Edu får lærere, pædagoger og køkken en fælles baggrund for arbejdet med Loma. Der er tid til at snakke pædagogik og didaktik.

Tjørring Skole, Stjernen

I dag er Loma-lærerne på 4. og 5. årgang på Loma-Edu.

Loma-Edu er et kursusforløb i 2 moduler og formålet er at klæde vores nye Loma-lærere på til de Loma-forløb de skal i gang med i indeværende og næste skoleår. Det giver en fælles baggrund og tid til at drøfte og overveje, hvordan man griber Lomaan sammen med eleverne.

Første gang lærerne var på Loma-Edu var en teoretisk dag, hvor teorier omkring pædagogik, didaktik og sundhedsfremme var i centrum.

Artiklen fortsætter under banneret

Dertil var lærerne på gårdbesøg på Nyborggård, som er en af de lokale leverandører til det produktionskøkken vi har på Stjernen..

Men i dag handler det især om planlægningen af de kommende Loma-uger. Dorte Ruge, som er  projektleder for Loma, giver de to lærerteam sparring og spørger nysgerrigt ind til overvejelserne.

Når denne kursusdag er slut skulle begge team gerne være langt med planlægningen af deres forløb - og ikke mindst, der har været tid nogle drøftelser, som man ikke altid når i hverdagen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
810 andre er allerede tilmeldt