Debat

Elever og lærere burde strejke - NU!

Efter som politikerne tydeligvis ikke gider at lytte til borgerne, så må vi elever og lærere vel tage sagen i egen hånd, og bruge andre metoder. Skrevet af formand for elevernes organisation De Danske Folkeskoleelever, Mathias Bach Frederiksen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kæmper i min fritid for 82% af Danmarks folkeskoleelever, lærere og forældre der er imod det målstyrede samfund, hvor unge skal testes i alt. Derfor hører jeg meget ofte om forældre der skriver læserbreve i adskillige aviser, som fortæller om deres

bekymringer på deres børns vegne Her hører jeg om syge børn, der er nødt til at sygemelde sig fra skolen bl.a. på grund af stresssymptomer.

Et samfund hvor faglighed bliver prioriteret højere end personlig adfærd! Til alle jer forældre, der har børn i folkeskolen og er trætte af den nye folkeskolereform:

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Selvom jeg er kæmpe forkæmper for elever, lærere og forældre undrer jeg mig over, hvordan I forældre nænner at sende jeres børn i den folkeskole som vi har i dag! Derfor kan det i dén grad gøre mig ked af det, når (de folkevalgte!) politikere ikke lytter til borgerne. Samtidig har jeg et meget vigtigt budskab til alle forældre, der har børn der er trætte af den nye skolereform:

Lad være med at sende jeres børn i skole. Så simpelt er budskabet, samtidig med at det har SÅ stor en betydning for fremtidens skole. Hvis I forældre vælger IKKE at sende jeres utilfredse børn i skole, bliver politikerne forundrede og inviterer forældre, lærere og elever til folkeskoleforhandlingerne. Derfor bliver forældrene nødt til at træde i aktion imod folkeskolereformen! En utrolig kedelig metode at tage i brug, og egentlig burde metoden slet ikke være nødvendigt for at blive set eller hørt på i et ’velfærdssamfund’ som Danmark, hvor magt betyder mere end menneskelighed.

Derfor opfordrer jeg hermed elever og lærere til at strejke, og vente på at politikerne inviterer os til folkeskoleforhandlinger. For lige nu ser fremtiden for folkeskolen meget kedelig ud!