Undervisningsmiddelprisen 2017

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Læringsfestival nærmer sig og dermed også afsløringen af årets vinder af Undervisningsmiddelprisen. Grundskolen er stærkt repræsenteret, da alle årets nominerede er grundskolematerialer. Det drejer sig om »Filmiske virkemidler« af Jan Frydensbjerg og Ole Brynaa Solkær, GeGe Forlag, »Ordet er dit« af Pernille Hargbøl Madsen, Dansklærerforeningens Forlag, og »RoS/Test Gange« af Pernille B. Sunde og Pernille Pind, Forlaget Pind og Bjerre.

På festivalen i Bella Center onsdag den 1. marts afslører undervisningsminister Merete Riisager, hvem der får Undervisningsmiddelprisen 2017. Prisen er indstiftet af Undervisningsministeriet i samarbejde med Center for Undervisningsmidler og fagbladene Folkeskolen, Gymnasieskolen, Uddannelsesbladet og medlemsmagasinet Frie Skoler.