Blog
0   9

Det globale og det bæredygtige i dannelsens lys

Abonner på nyt om Tænketanken Sophia i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På Sophias januarkonference om Dannelse efter gymnasiereformen blev der også sat ord på globaliseringens og bæredygtighedens influeren på dannelsesbegrebet. De to indlæg blev filmet og kan ses her.

Som en reaktion på de dannelseskonferencer, som Sophia hidtil har afholdt, har nogle deltagere peget på, at vi overser behovet for at tænke dannelsesbegrebet ind i de udfordringer, som verden i dag står overfor: klimaforandringer, ulighed, bæredygtighed osv.

Derfor var vi glade for, at det lykkedes os at supplere vores program for konferencen Dannelse efter gymnasiereformen på Vartov i januar med to indlæg, der peger på  bæredygtighed og globalisering: 

Artiklen fortsætter under banneret

Mads Strarup fra Københavns åbne Gymnasium præsenterede arbejdet med bæredygtighed og dannelse. Se og hør hans indlæg her: 

Søren Sejer-Lohse Hansen fra Rosgård Gymnasium, Vejle, præsenterede det arbejde, som udføres af dem, der er tilsluttet Globale gymnasier. Se og hør hans indlæg her:


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ