Blog
0   12

Hør Karen Borgnakke på www.den2radio.dk

Abonner på nyt om Tænketanken Sophia i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I udsendelsesrækken Gamle Pædagoger er professor i pædagogik, Karen Borgnakke, gæst hos Egon Calusen. Hør opfordringen til, at lærerne bør genvinde kontrollen over undervisningen.

I netradioens foromtale af udsendelsen står der: 

Det danske uddannelsessystem har undergået meget store forandringer i de senere år. Det samme gælder det liv som børn og unge lever. Børnehaver og skoler har overtaget en stor del af ansvaret for deres liv, mens familierne er blevet trængt i baggrunden. Samtidig er politikere ivrige efter at regulere hverdagslivet i institutionerne og kontrollere det stof som pædagoger og lærere skal arbejde med. Det fører som regel ikke til de forventede resultater, og derfor bør lærerne kæmpe for at genvinde kontrollen over undervisningen. Det siger Karen Borgnakke, der er professor i pædagogik ved Københavns Universitet i en samtale med Egon Clausen.

Artiklen fortsætter under banneret

 

den2radio.dk/udsendelser/gamle-paedagoger-karen-borgnakke/


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ