0   148

Henrik Anastatius Jørgensen

Henrik Anastatius Jørgensen kom til Blistrup Skole i Græsted i 1982 og har altid undervist i matematik, fysik og idræt. Henrik var fra første dag elsket af elever og kolleger. Han kunne den særlige kunst at samle både det personlige og det professionelle i det at være lærer. Derfor var han troværdig, varm og værdig.

Henrik kunne møde elever og forældre i et omsorgsfuldt og ærligt rum, hvor det var muligt at sætte ord og handling på de sværeste ting. Og når der var indgået aftaler, kunne alle stole på ham. Han var konsekvent på en kærlighedsfyldt måde.

Artiklen fortsætter under banneret

Med sin helt egen humor og ironi kunne han nå en masse unge mennesker, som andre ofte måtte opgive at kommunikere med. På den måde blev han et fantastisk forbillede og til inspiration for andre lærere. Desuden var han højt elsket af sine elever og deres forældre, idet de til Henrik kunne sige ting, som de ikke kunne betro andre.

Henrik var noget af en talnørd, og det blev hvert år brugt i forbindelse med skemalægningen, da han kunne overskue særlige administrativt svære opgaver. Henrik havde også et fantastisk kreativt talent. Han har underholdt os alle med sang, teater og dans i lyserød trikot. Sit talent i forbindelse med organiseret underholdning brugte han også impulsivt ved møder, der måske trak lidt ud eller blev lidt for alvorlige. På et øjeblik var han i stand til at løfte enhver stemning med sine skøre indfald og sin sære humor.

Henrik blev kun 48 år.

Få var så elsket af så mange forskellige mennesker og i så mange forskellige kredse. Hverdagen bliver mere grå uden Henrik.

Vores tanker går især til Henriks kone, mor og stedsøn.

Æret være Henriks minde.

Kollegerne på Blistrup Skole, Græsted


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet