Debat Thisted Kommune
0   169

DLF taler din sag?

DLF har i den nye overenskomst forhandlet sig frem til, at alle lærerne på en tidligere amtsskole for vidtgående specialundervisning, nu centerklasserække, Østermølle i Thisted Kommune, har fået en særordning, hvor 30 af vores timer ikke udløser omregningsfaktor (2,18), og dermed også en skjult lønnedgang.

De 30 timer skal skemalægges og bruges til praktiske opgaver sammen med eleverne.

Artiklen fortsætter under banneret

Begrundelserne har været, at vi på specialskolen ikke underviser efter folkeskolens paragraf 16, samt at den nye overenskomst skulle være udgiftsneutral for kommunen

Indtil videre har vi ikke kunnet få en arbejdsbeskrivelse, så timerne læses som undervisningstimer, da de jo er skemalagte. Kommunen og DLF har udtalt, at det er bedst, at vi selv kommer med en beskrivelse af opgavens indhold, da det er personalet, der bedst ved, hvordan der arbejdes på stedet.

Vi sidder med en bekymring om, at det er et skråplan, vi er inde på - altså at konvertere undervisning til praktisk arbejde for at undgå omregningsfaktoren. Samtidig er det en nedprioritering af undervisning til elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Vi sidder også med en bekymring om, at DLF taler Thisted Kommunes sag - ikke vores?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ