Debat
0   110

Arbejder for dem, der åbner verden …

I tv og dagspresse bliver vi indimellem mødt med smarte annoncer fra diverse a-kasser. Mest fra tværfaglige a-kasser, der kan optage hvem som helst som medlem, og som ofte har tilknytning til en såkaldt gul fagforening uden aftale- og forhandlingsret. Disse a-kasser forsøger ud fra rent kommercielle overvejelser at skaffe så mange kunder i butikken som muligt.

I Lærernes A-kasse tror vi ikke på, at mange kunder i butikken nødvendigvis er godt. Vi tror heller ikke, at forenklede budskaber via dagbladsannoncer og tv-reklamer med »dagens tilbud« er vejen frem.

Artiklen fortsætter under banneret

Lærernes A-kasses vigtigste mission skal derimod være at tjene underviserne. Med information, råd og vejledning, med dagpenge og efterløn, med at finde rundt i regeljunglen, med ansøgninger, jobskifte eller med at få efteruddannelse. Vi rådgiver ikke alle mulige andre faglige retninger. Vi står bag dem, der efter vores overbevisning besidder det vigtigste erhverv overhovedet. Det er den gruppe, vi skal arbejde for. Det er det, vi er gode til, det er det, vi vil forfølge.

Med dette udgangspunkt har Lærernes A-kasse netop styrket informationsindsatsen. Det bliver blandt andet synliggjort via indslag i fagbladene. Med kampagnen »Vi arbejder for dem, der åbner verden« vil vi markere, at netop vores a-kasse skal baseres på stor indsigt i det faglige område og stor respekt for underviserne.

Kampagnen har udgangspunkt i medlemmerne. De kreative indslag med manipulerede billeder, hvor nye fotos af lærere er sat ind i gamle arkivbilleder, markerer undervisernes vigtige mission som dem, der åbner verden for eleverne og giver dem en ny tilgang til livet, til historien, til fysikken, til teknikken og til biologien. En tilgang til en verden så forførende, at der kun er én ting at gøre: At følge efter. Billederne skal illustrere dette fænomen. At en ny verden åbner sig, og at læreren er den, der formidler overgangen. Med rådgivning og garanti for økonomisk sikkerhed kan Lærernes A-kasse medvirke til, at det sker.

Vi er i høj grad bevidste om, at det er en kampagne, der forpligter. For den stiller først og fremmest krav til os selv som a-kasse. Krav om, at vi udnytter de styrker, det giver at være a-kasse alene for denne specifikke faggruppe.

Med kampagnen markerer vi, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til vores overordnede mål: At være Danmarks bedste a-kasse for undervisere - dem, der åbner verden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ