Uskolet

Ny undersøgelse: Børn er irriterende

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Medborgere, som ud fra en aldersmæssig vurdering kan kategoriseres som børn, er langt hen ad vejen at betragte som krævende og besværlige. Sådan lyder konklusionen på en netop offentliggjort rapport, der over en periode har undersøgt et antal børn. »Vi har foretaget en række test og undersøgelser«, fortæller en af forskerne bag projektet, »og det dominerende billede er, at børn helt overordnet betragtet er superirriterende«.

Der er flere faktorer, der får forskerne til at drage konklusionen. »De har slet ikke de samme kompetencer, som voksne har«, lyder det i rapporten. »De kan ikke sidde stille, når man holder møder. De får hele tiden lyst til at lave andre ting end dem, man lige har bedt dem om. De får ustandseligt mærkelige, irrelevante ideer, og samtidig er der utroligt mange ting, de bare ikke ved«, forklarer forskeren, der kalder det et mysterium, at der findes voksne, som vælger at beskæftige sig med denne type mennesker flere timer dagligt.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS