Læserrejser
0   1

Marokko i påsken 2017

Duftende krydderier, vandring i Atlasbjergene, cykeltur gennem ørkenoaser, marokkanske specialiteter og 1001 nats eventyr i Marrakesh – læserrejse med fagbladet Folkeskolen – otte dage. Med Marokko-kender Morten Nøhr Laursen.

Oaser af daddelpalmer med ældgamle, smuldrende kasbahs under Atlasbjergenes snedækkede tinder. Gyldne solnedgange og ørken, så langt øjet rækker. Duften af kanel og brændte mandler i Marrakeshs basargader.

På denne skønne påsketur til Marokko besøger vi oasebyer, vandrer i smukke landskaber, besøger et privat hjem og mister orienteringen for en stund i Marrakeshs vidunderlige virvar af gadegøgl, eksotiske smage og dufte og hemmelighedsfulde gyder. Vi besøger også en skole og bliver klogere på, hvordan skolesystemet fungerer i Marokko.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi rejser i en lille gruppe, så vi sikrer, at alle får mest muligt ud af rejsen. Der er desuden lagt op til fællesskab og hygge, og rejsen er også meget velegnet for dig, der rejser alene.

Rejsen henvender sig til alle i almindelig god fysisk form. Du skal ikke selv bære på bagage under vandreturen, og vi går i et stille og roligt tempo. Du kan også vælge at springe vandringen over og slappe af på hotellet i stedet.

• Afrejse:

Den 8.-15. april 2017 - otte dage.

• Lille gruppe:

10-16 deltagere.

• Pris:

12.900 kroner (tillæg for enkeltværelse 890 kroner).

• Med i prisen:

Direkte fly København-Marrakesh tur/retur, helpension, alle udflugter, madlavningsdemo med mere.

• Pris og info:

Karavane Rejser, www.karavanerejser.dk, telefon 40 62 83 47.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ