Blog
0   7

Fransklærernes dag

Abonner på nyt om Fransklærerens hjørne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Mandag d. 20. marts 2017 afholdes "fransklærernes dag".

Så er det endnu en gang blevet tid til at være med til den årlige "journée de la francophonie", som denne gang finder sted i Roskilde mandag d. 20. marts fra kl. 14.30-18.15, hvorefter der traditionen tro serveres en overdådig buffet med mad fra alskens fransktalende lande i verden. Flere af de fransktalende landes ambassader har en stand med smagsprøver samt lidt at drikke - og arrangementet er ganske gratis. Inden selve buffeen er der mulighed for at høre forskellige oplæg og indspark om alt, hvad der rører sig inden for kunst, musik, filosofi osv med relevans for undervisningsverdenen. Noget man som fransklærer ikke bør gå glip af, såfremt man har mulighed for at være med. 

Tilmelding foregår via dette link: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe05L-rZU3GQEXrgVHJB8zcoAtqT1VQTuAHLx3ljpcX3p7vfw/viewform

Alternativt kan man rette henvendelse til "Institut Francais" i København for at høre nærmere.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
876 andre er allerede tilmeldt