Blog
0   4

Hør PerSchultz-Jørgensen på den2radio

Abonner på nyt om Tænketanken Sophia i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I serien Gamle Pædagoger er Egon Clausen nu nået til Per Schultz-Jørgensen. Lyt til hans kloge ord om at arbejde med børns karakter frem for deres karakterer.

I den2radios foromtale af udsendelsen hedder det: 

Hvorledes opdrager vi vore børn til at leve i en verden, der forandrer sig, og som vi derfor ikke kan forberede dem til? Hvorledes lærer vi dem at samarbejde, når kravet også er selvstændighed? Vi forventer også, at de skal kunne fordybe sig, men de er online døgnet rundt. Vi ved, at de kommer til at leve i en omskiftelig verden, og derfor er det godt at have et fast ståsted. Overfor denne udfordring bør vi have tiltro til, at en robust og ansvarlig karakter er holdbar i omskiftelige tider. Vi skal kort sagt arbejde på at styrke vore børns karakter. Hør Per Schultz Jørgensen i en samtale med Egon Clausen Per Schultz Jørgensen: Styrk dit barns karakter.  Kristeligt Dagblads forlag.

Artiklen fortsætter under banneret

den2radio.dk/udsendelser/gamle-paedagoger-per-schultz-jrgensen-xx/

Vær også opmærksom på de tidligere udsendelser med Gamle Pædagoger på den2radio, som er i omtalt nogle af mine tidligere blogindlæg.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ