Blog
0   5

Videreudvikling af Loma på Nymarkskolen

Abonner på nyt om Loma - Lokal Mad i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Efter nytår åbnede vi en Loma-bod på Nymarkskolen.

I dag var der lækre müsliboller, frugt og en lækker sund æblemuffin i Nymarkskolens nye Loma tiltag - Loma-boden.

Vi har i lidt over 3 år haft muligheden for at servere et sundt Loma-frokost måltid på skolen, hvilket er helt fantastisk. Efter nytår blev det så endelig også muligt at købe en sund snack i skolens to andre pauser. Vi ønsker at gøre det så attraktivt at blive på skolen i pauserne, at eleverne ikke søger ud i Fakta, Netto og andre steder, men i stedet bliver på skolen og dyrker fællesskabet her. Det er vores nye tiltag Loma-boden med til at styrke.

I Loma bliver eleverne inddraget og har medindflydelse på de frokostmåltider der bliver serveret. Sådan er det også i forhold til boden, køkkenet har et samarbejde med skolens elevråd om hvad der skal være i boden og hvad det skal koste. Boden bliver også passet af de elever der er i Loma.

For hver dag der går kommer der mere salg i boden, og mon ikke det stiger igen i morgen, hvor vi for første gang serverer smoothies ;-)

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
814 andre er allerede tilmeldt