Anmeldelse Historie
0   340

Indblik og udsyn

Indblik og udsyn

Fakta


Titel
Indblik og udsyn

Forfatter
Thomas Meloni Rønn


Lærerens håndbog: 129 sider, 500 kroner. Elevbog: 36 sider, 125 kroner

Type
Bog

Forlag
Meloni

Systemet består af en elevbog og en lærerens håndbog til hvert klassetrin.

Artiklen fortsætter under banneret

Elevbogen er opbygget opslagsmæssigt og med vægten lagt på en kronologisk gennemgang af emnerne. Der er lagt vægt på, at alle eleverne skal have ikke blot en tekstmæssig oplevelse, men også en visuel. Opslagene kan læses hver for sig, men opbygningen af bogen sikrer, at eleverne får en forståelse for historiens udvikling og sammenhængsforståelse. Der er tale om et rigtigt flot layout, der gør bogen spændende at læse. Men sproget er i enkelte afsnit for svært for 3. klasse.

I lærerens håndbog gives den faglige baggrundsviden for emnerne i elevbogen. Lærerens håndbog sikrer læreren den solide baggrundsviden, der er nødvendig, når man arbejder med historie. Den rummer endvidere læringsmål for de enkelte afsnit og metodiske tips til, hvordan man kan gribe undervisningen an. Der er desuden en række aktivitetsark til hvert enkelt emne. Aktivitetsarkene hjælper eleverne til en bredere forståelse og perspektivering af de behandlede emner.

Der er virkelig god pædagogisk hjælp til læreren i denne bog, og fordelen ved dette nye historiesystem er, at det er bygget op omkring Fælles Mål 2009. Et system, som bestemt kan anbefales.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.410 andre er allerede tilmeldt