Helle Houkjær (tv.) og Lone Skafte Jespersen, Krogårdskolen i Greve, og Vibeke Prip Larsen (th.), Arden Skole, vandt Novo Nordisk Fondens Natufagslærerpris sidste år.

Indstil en dygtig naturfagslærer til stor pris

For at anerkende og synliggøre en ekstraordinær indsats inden for naturvidenskabelig undervisning kan skolelederen indstille en lærer til Novo Nordisk Fondens pris. Den giver 50.000 kroner til læreren og 200.000 kroner til skolen. Frist 9. februar.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En grundskolelærer øst for Storebælt og én vest for bæltet kan i april indkassere den store pris, hvis de har ydet en ekstraordinær undervisningsindsats inden for et af fagene natur/teknologi, geografi, biologi, fysik/kemi eller matematik, og hvis de gør en særlig indsats for at skabe glæde ved naturfagene og motivere eleverne.

Kolleger, elever, forældre kan komme med forslag, men indstillingen skal komme fra skolelederen. Det kan handle om lærere, der deler viden om naturfagene ved at skrive blogs eller udarbejde undervisningsmateriale, lærere der er aktive i udadrettede naturfagsaktiviteter med eleverne, har fokus på talentarbejde og klassekonkurrencer eller bidrager til at fremme et stimulerende naturfagligt miljø på skolen.

Fristen for indstilling er 9. februar. Der er et særligt skema til indstillingen og bedømmelsesudvalget består af fagfolk fra Astra og Novo Nordisk Fonden. Prisoverrækkelsen sker ved finalen af talentkonkurrencen Unge Forskere den 25. april i København.

Læs mere

Læs mere om indstillingen