Horsens Kommune
0   1

Claus Andersen 60 år

Formand for Horsens Lærerforening Claus Andersen fyldte 60 år den 1. januar.

Claus Andersen har været formand i Horsens Lærerforening i fire et halvt år. Inden var han næstformand i mange år. Da han for første gang opstillede til kredsstyrelsen i 1998, fik han så mange stemmer, at han fra start blev næstformand.

Claus Andersens formandskab og i det hele taget alle knap 19 år i Horsens Lærerkreds er kendetegnet af, at han i den grad er medlemmernes mand. Han sætter en ære i god og saglig sagsbehandling. Alle medlemmer bliver set og hørt - uanset henvendelsens grad. Har Claus Andersen én gang talt med et medlem, så husker han vedkommendes navn, og hvilken skole vedkommende arbejder på.

Artiklen fortsætter under banneret

Når omstændighederne kræver det, så stiller formand Claus Andersen sig gerne i spidsen, hvilket han viste med en kæmpe indsats under lockouten i 2013. Til gengæld er han ikke så glad for at stille privatpersonen Claus Andersen i centrum. Det sidste eksemplificeret ved, at han med 101 førsteholdskampe for HFS er medlem af AC Legends, hvilket giver ham gratis adgang og en række andre privilegier til AC Horsen' hjemmekampe. Det benytter Claus Andersen sig ikke af. Han er familiemenneske og vil hellere se kampen sammen med sin kone Marianne og sønnen Niklas. Sidstnævnte går i sin fars fodspor og læser til lærer. Claus Andersen har desuden sønnen Markus, som er far til barnebarnet Dicte.

Fødselsdagen blev fejret med familie og nære venner.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ